Kíváncsi vagy, hogy TE is érintett lehetsz-e?

Összeállítottam Számodra egy olyan tesztet, amelynek eredménye alapján valószínűsíthető, hogy az inzulinrezisztencia és az azzal összefüggésben álló elváltozások Téged is érinthetnek, illetve a veszélyeztetett csoportba tartozhatsz-e.

Konzultálj szakemberrel, hogy mihamarabb biztos eredményre juss és megkezdhesd a személyre szabott kezelési módot!

Ha a tesztet kitöltötted, és igazolódna az IR, akkor se ess pánikba, hiszen a szakemberek mellett az oldalamon is folyamatosan nyomon követheted, mi mindenre érdemes figyelned! E mellett rengeteg olyan tanácsot, javaslatot, ötletet osztok meg Veled, amelyek támogathatnak az utadon.

Ez pedig még nem minden. Tudom, az első időszak különösen megpróbáltató, hiszen annyi minden változik, az ember néha azt sem tudja, hova kapjon, s mit kell(ene) csinálnia. Ebben nyújt támaszt a 30 napos sorozatom, kifejezetten IR-esekre szabva (illetve azoknak, akiknél az IR felmerülhet).  Alaposan körbejárjuk az alappilléreket, a táplálkozást, a mozgást, a gyógyszereket és lelki oldalt is – konkrét napirenddel, receptekkel, részben a saját élettörténetem bemutatva, hogy a tapasztalataimon keresztül adhassam át Neked az információkat, és megkönnyíthessem az életed.

Ha pedig nem vagy érintett, szintén jó, ha kicsit utánaolvasol a témának. Az egészséged, az életed mindig fontos!