Vegyél egy nagy levegőt!

New 2020 year card

Tetszik? Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Végre túl a rohanáson, az ünnepi  együttléteken, most kicsit összegezhetünk. Mi minden történt Veled az idei évben? Ha már itt tartunk, szeretném Neked megköszönni, hogy olvasod a bejegyzéseimet, hogy számodra is fontossá vált a fontoslehet.hu oldala és az a szemlélet, amelyet átadni, megosztani szeretnék. 

Az elmúlt hónapok alatt arra döbbentem rá, hogy bár az életemben folyamatosan jelent van az IR, és muszáj ezzel foglalkoznom, – az, hogy a külvilág elé tártam a mindennapjaim egy részét, bizony óriási felelősség. Tudtam én ezt eddig is, de valahogy úgy igazán tudatosítani –  különösen döbbenetes felismerés. A közösségi oldalamon lassan a kétezer követőhöz közelítünk, ami számomra megtiszteltetést jelent.  

A december hava a mozgásról szól, most mégis azt a címet adtam ennek a bejegyzésnek, hogy vegyél egy nagy levegőt! Mert az is a mozgás része. Séta, futás, edzés közben éppúgy lényeges a légzés, mint egy meditáció, relaxáció során. 

Engedd meg magadnak, hogy a számodra legmegfelelőbb ritmusban haladj! A heti írások között találhattál kisebb-nagyobb kihívásokat, feladatokat, javaslatokat, tanácsokat, s bízom benne, hogy ezek elindítottak benned egy újfajta  gondolkodásmódot. Azét, hogy ha te is érintett vagy az inzulinrezisztenciában, akkor még többet tudj tenni magadért, ha pedig nem, akkor talán „csak” még jobban odafigyelni a testedre-lelkedre. Ez pedig egyetlen lélegzetvétellel is elkezdődhet. 

Én pedig folytatom. Jövőre még többfelé nyitok, számos olyan témával, amely mindannyiunknak fontos lehet. 

Anita

Te is érintett vagy IR-rel vagy PCOS-sel?

Az IR-kézikönyv segítség lehet minden érintettnek: akkor is, ha most derült ki, hogy IR-es vagy és akkor is, ha már így élsz évek óta.
életmód

Hogy néz ki az IR vizsgálat?

Sokan vagyunk, akik mindenféle orvosi vizsgálattól rettegünk, és mindent előre akarunk tudni. Így van ez az inzulinrezisztencia-, avagy a terheléses vércukor vizsgálattal is. A jó hír az, hogy itt tényleg semmi ok az aggodalomra, nem fog fájni, és különösebben kellemetlen sem lesz – olvass tovább, és bemutatom az IR vizsgálatot pontról-pontra!

babavárás

Miért fontos IR-esként a megfelelő folyadékfogyasztás?

Először is azért, mert napi 2-4 liter folyadék mindenféleképpen kell a szervezetnek, akár egészséges vagy, akár nem. IR-esként azonban különösen oda kell figyelni erre, mert befolyásolhatja az értékeinket, a közérzetünket és az egészségünket is. Mutatom, miért!

Iratkozz fel a Fontos lehet! hírlevélre!

Hova küldjük az INGYENES IR-kézikönyvet?

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.