Almás-savanyú káposztás csirkecomb

Tetszik? Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Hozzávalók: (4 főre)

  • 4 db egész csirkecomb;
  • 2 db vöröshagyma;
  • 3 db közepes alma;
  • 50-60 dkg savanyú káposzta;
  • só, bors; ételízesítő ízlés szerint;
  • 2-3 gerezd zúzott fokhagyma;
  • 1-2 dl víz. 
  • étolaj / kókuszzsír. 

Elkészítés

  1. A csirkecombokat tisztítás után kettévágtam, bedörzsöltem sóval, borssal, ételízesítővel. A hagymát karikára vágtam, az almát felkockáztam. 
  2. Egy tepsit olajjal / kókuszolajjal kikentem, a hozzávalókat rétegesen elhelyeztem benne: aljára a hagymakarikákat, majd a káposztát, az almákat, végül a combokat. Vizet öntöttem az egészre és alufóliával lefedtem.
  3. Előmelegített sütőben (180 Cº) kb. 1 órán keresztül puhára pároltam. Végül a fóliát levéve pirosra sütöttem. Köretként bulgurral / kuszkusszal tálalható.

Jó étvágyat hozzá!

Te is érintett vagy IR-rel vagy PCOS-sel?

Az IR-kézikönyv segítség lehet minden érintettnek: akkor is, ha most derült ki, hogy IR-es vagy és akkor is, ha már így élsz évek óta.
táplálkozás

Az inozitol szerepe az IR-es életében

Inzulinrezisztensként vagy PCOS-esként nem csupán az a fontos, hogy az étrendedre vagy az életmódodra odafigyelj, hanem az is, hogy pótold a szervezetedből hiányzó vitaminokat. Most bemutatom neked az inozitolt, ami kiemelten fontos számunkra!